Щастливите охлюви на TianDe правят жените още по-красиви!

Щастливите охлюви на TianDe правят жените още по-красиви!

Охлюви, качени на въртележка изпускат слуз, а после лакомо похапват любимата си храна от листенца на рози. И малко по-късно отново ще се забавляват на въртележката…И това не е начало на приказка. Това е новият и модерен начин една жена да изглежда като Клеопатра. На сравнително поносима цена…

Още в Древността хората са познавали лечебните свойства на охлювите. В Египет и Вавилон охлювът се е смятал за символ на вечността. А бащата на медицината Хипократ открил благотворното действие на екстракта от охлюв и го използвал в мехлеми против бръчки, които наричали „Крем на младостта“.  След дълги наблюдения, Хипократ установил още,че охлювът не страда от кожни инфекции, а слузта му има противовъзпалителни свойства. Чарлз Дарвин  също се възхищавал на регенеративните способности от слузта на охлювите!

Всъщност в по-новата история, използването на охлюви като терапия за кожата, е донесена от Чили. Преди повече от 25 години фармацевт, който имал ферма за охлюви, забелязал, че ръцете на работниците, които се грижат за животинките, са гладки, а кожата им -здрава и свежа. Освен това пукнатините и раните им зараствали много по-бързо, отколкото на тези, които нямали съприкосновение с охлювите. Така той се сетил да изследва секретите на охлювите и разгадал магическата им сила.

Кожата на охлюва е близка като структура до човешката. Той отделя секрет, така пълзи без проблем из бодливи треви и храсти, по неравности из пътя. Ако кожата му се нарани, тя се възстановява бързо, от само себе си благодарение на слузта. Като използва собствената си слуз, охлювът е в състояние напълно да възстанови черупката си.

През 1995 година, след дългогодишни проучвания, се появява  и първият патентован от Световната здравна организация, крем от охлюви.

Охлювът може да бъде истинска панацея за нашата кожа.  В секрета му има много естествени антибиотици, протеини и полезни вещества като алантоин – анестетик с мощни успокояващи свойства. Той съдържа и натурална гликолова киселина, букет от разнообразни витамини като С , А, Е и минерали. Слузта притежава също и мощно регенериращо действие. Регенериращите свойства на слузта от охлюви са обусловени от съдържанието на алантоин ,колаген и еластин в нея. Практически това е цял набор от лекарства, които идват директно от една тиха и ненатрапчива природна аптека.

Охлювният секрет и човешката слюнка имат сходна основа. Това са част от фактите, благодарение на които екстрактът от охлюви, действа така добре, както на самите тях, така и на нас, хората.

3

Според специалисти по козметология, охлювът няма конкуренция относно действието си върху кожата. Именно те твърдят, че екстрактът от охлюв, може да се мери със силата на ботокса!

В Азия днес активно се практикува козметична процедура, в която охлюви обхождат лицето на пациентите, оставайки по кожата така лечебният секрет. И  тази 5-минутна терапия с охлюви е с цена 100 $!!!

Според експертите, екстрактът от охлюви е толкова силен, че може да моделира кожата в дълбочина, той има изразено противовъзпалително действие, активира клетъчната обмяна, омекотява и успокоява кожата. Премахва бръчките, белезите, стриите, целулита, като стимулира образуването на нови клетки и засилва лимфния поток. Действа като мощен антибиотик, срещу причинителите на кожни инфекции.

Екстрактът от охлюви е  и перфектния антиоксидант, които поддържа кожата красива и млада!

5

Но ако  древността, с убивали охлювите,  днес охлювите на TianDe се забавляват! И така защитниците на животни могат да бъдат спокойни, защото охлювите остават живи, а жените по планетата стават още по-красиви. Модерен и хуманен е процеса на получаване на слуз от охлюви в TianDe  – чрез „въртележка“, която предизвиква по-бързо отделяне на слуз. А след „въртележката“, за благодарност на отделения секрет, охлювите се пускат да гуляят в градини с розови насаждения, защото листенцата от рози са най-вкусната и специална храна за охлювите.

Компания TianDe предлага уникална серия със съдържание от 70 % слуз от охлюви, която е предназначена за всички възрасти и за всички видове кожа, а резултатът се забелязва веднага след  няколко дни.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *