Станете бизнес партньор

Всеки човек иска да бъде успешен, щастлив и финансово независим…

Или да има собствен бизнес!? Може да започнете от тук:

regTiande

Станете част от нашия екип тук.

http://tiande.eu/?referral=@@d68bf04a624c33a6a6c05eb96233b6cc

 

Този път е привлекателен, но и много рискован. Големите финансови вложения, данъци, деловодство, маркетинг – това са само част от трудностите, с които се сблъсква начинаещият бизнесмен.

В ТианДе всичко е различно.

Компанията поема всички организационни трудности, а началната инвестиция е минимална. Образно казано, вие получавате бизнес система до ключ – готова и отработена. Вашите рискове са сведени до минимум. Компанията ви предоставя продуктите с известния търговски знак, но и гарантирана система от доставки, както и пълен достъп до база знания. Вашата задача е, използвайки готовите ресурси, да изградите свой собствен бизнес при пълна подкрепа от професионалисти.  С компанията ТианДе вие може да сте уверени в успеха – тръгнали сте по прав път.

Маркетинговият план на ТианДе е разчетен за всички пазарни сегменти, включително с възможност да станете един умен купувач, който значително спестява, като получава стоки с отстъпка. ТианДе предоставя на всички свои дистрибутори отстъпка. С други думи всеки трети месец, те ;могат да получават продуктите безплатно.

Вие имате възможност за развиване на малък бизнес, печелейки от разликата в цените между ценовата листа и каталога. В този случай доходът от продажба е достатъчно добър и атрактивен.

Маркетинговият план на компанията ТианДе с право може да се нарече най-щедър. Той позволява за кратък срок изкачване на високо ниво. Всичко зависи от вашите усилия. Компанията е създала максимално комфортни условия. Маркетинговият план на компанията ТианДе е либерален, не изисква натрупване,

Маркетинговият план на ТианДе предоставя още безгранични възможности и даже статутът Диамантен директор тук е достижим. През 2011 г компанията ТианДе създаде нов проект – Диамантен фонд. Доходът на Диамантения директор зависи от количеството диаманти в неговия екип. Тъй като компанията ТианДе не налага никакви ограничения в сумите, този доход може да расте до безкрайност. Нека добавим, че включването в бизнес с ТианДе е достатъчно просто да се регистрирате. Възрастта на компанията ТианДе е нейното предимство – тя бързо и лесно расте, а заедно с нея бързо и лесно растат нейните партньори. Например, получаването на статут Директор в ТианДе е възможно за няколко месеца, а Рубинен директор –  за 1 година. Пазарът на младата компания постоянно се разширява, расте и стокооборотът.

Ако имате интерес и желаете да станете бизнес-партньор, пишете на office@tiande-magazin.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *