Сбогом целулит! Здравейте, перфектни бедра!

Сбогом целулит! Здравейте, перфектни бедра!

Надали има жена, която да не мечтае да има перфектно тяло. И сигурно ще се борят на пръсти жените, които в края на зимата не се замислят за това как да премахнат излишните килограми, натрупания целулит и влошеното самочувствие. Сигурно е и друго – целулита е най-големият враг на женския пол.

Но нека да разберем какво е целулита. Всъщност това са структурни промени в подкожния мастен слой и локално увеличение на мастните клетки. Не мислете, че този естетически проблем се отнася само за онези дами, чието тегло далеч не е идеално. Днес повече от 80 % от жените страдат от целулит. Слабите млади момичета също се сблъскват със това „главоболие“. Една от основните причини за появата на „портокалова кора“ са хормоналните промени, които се появяват в женското тяло по време на пубертета или по време на бременност. Значение има и наследствеността . И най-вече начина на хранене и заседналия начин на живот.

Любопитно е, че за първи път този проблем беше споменат съвсем наскоро. През 1973 г. на страниците на списанието Vogue се появява собственикът на  салон за красота Никол Ронсар. Тя пишеше: “Целулит : това са бучки, неравности и подутини, от които не можахте да се отървете по-рано”. Най-малко, за това никой не го е говорил на глас, и  по-малко по страниците на списанията.

Ако действате комплексно, резултатите  ще са много, много впечатляващи. Физическите упражнения, масажът, правилното хранене и качествената козметика за грижа, ще ви помогнат на бедрата да са по-близо до идеала.

Външния вид на бедрата, до голяма степен определя състоянието на кожата. Ако е в тонус и е с нормално ниво на влага – неравностите по повърхността ще са много по-незабележими. Обаче, когато кожата загуби своята  еластичност,  „портокалова кора“ се проявява в цялата си пищност. Ето защо, една от  най-важни задачи на всяка жена е да приведе кожата в ред.  С това предизвикателство може да се справи Крем стимулатор за перфектни бедра от TianDe. Оценката от използването му е 6 +. Кремът има доста силен ефект на затопляне, действието  му върху тялото е като термоактивен микромасаж, който е много необходим за проблемните бедра или дупето. Натурални съставки  помагат за подобряване на кожата, което я прави мека и гладка.

Slide1Slide2 Slide3 Slide4

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *