Революционно подмладяване в къщи с 3D Фотонер за лице

Революционно подмладяване в къщи с 3D Фотонер за лице

3D Фотонерът на Тианде е проектиран специално за употреба в дома и предназначено за редовни козметични процедури.
Козметичното устройство комбинира ефективен метод на ултразвуков микромасаж с честота 3 MHz и мек фотохромен ефект със спектър от вълни с различна дължина (червено, синьо, зелено). Интензивността на козметиката в комбинация с 3D фотонер се увеличава многократно, защото с помощта на ултразвука извършваме козметична процедура, наречена „фонофореза“: повишаване на пропускливостта на кожата, кръвоносните съдове и клетъчните мембрани, създавайки за проникване на активните компоненти.

3D Фотонерът използва високочестотни ултразвукови вибрации с честота 3 MHz , така че ефектът от ултразвука е само в кожата (от 0,3 мм. до 1 см), което осигурява пълна безопасност на метода.

Какво е 3 MHz ? Hertz – се определя като броя на вибрациите за една секунда.
Един 1 MHz е равен на един милион херца. Така, 3D Фотонерът действа върху кожните клетки с честота от 3 милиона пъти за една секунда !!

Ултразвуковите вибрации принуждават тъканите и клетките на дермата да променят своята плътност по вълнообразен начин.
Той има мощен стимулиращ ефект, предизвикващ траен лифтинг ефект, като в същото време не се разтяга и не наранява кожата!
Помага за възстановяване на уморената зряла кожа и подобряване на състоянието на проблемната кожа на всяка възраст.

Показания за използване на ултразвук:
✔️зряла кожа с признаци на завяхване, суха кожа;
✔️наличието на бръчки и нередности на кожата;
✔️забележима „втора брадичка“;
✔️ петна и лунички,
✔️ оток включително в областта на очите и „торбички“ под очите;
✔️ купероз (т.нар. постоянна дилатация на капилярните съдове на лицето),
✔️акне,
✔️белези след акне
✔️неравен тен, бледност.

Противопоказания за използване на ултразвук :

бременност (всеки термин).
свръхчувствителност на кожата и алергични реакции;
хронични заболявания на кръвта;
индивидуална нетърпимост;
остри възпалителни процеси ( гнойни)

Червена светлина
Тя прониква в кожата на дълбочина 8-10 мм, активира активността на фибробластите – основните клетки на дермата, които произвеждат регенериращи фактори и синтезират колаген, еластин и други протеини, от които зависи младостта на кожата.
Идеален за анти-стареене.

Зелена светлина

Прониква на дълбочина 3-5 мм, върху горния и средния слой на кожата – епидермиса и дермата.
Той има успокояващ ефект, стеснява разширени кръвоносни съдове, подобрява оксигенацията на тъканите, успокоява раздразнената кожа, облекчава дискомфорта.
Идеален за смесени типове кожа.

Синя светлина

Тя прониква в кожата на дълбочина 0,5 мм, подходяща за грижа за чувствителна, мазна кожа, кожа с признаци на възпаление.
Допринася за регулиране на производството на себум, стесняване на порите, намаляване на възпалението и зачервяване.
Идеален за мазна кожа, податлива на чувствителност, с наличие на възпалителни процеси (комедони и акне).

Ефектът на светлината върху кожата:

Червен спектър – енергията е подходяща за всички типове кожа 35+, съчетана е с регенериращи и подмладяващи агенти.
Прониквайки в кожата на дълбочина 8-10 мм, тя активира активността на фибробластите, основните клетки на дермата, които произвеждат регенераторни фактори и синтезират колаген, еластин и други протеини, от които зависи състоянието на кожата.
Колкото по-активни са фибробластите, толкова по-здрава е кожата и по-висока е способността и да се лекува и възстановява.
Светлинното излъчване на червения спектър води до укрепване на съдовите стени, предизвиква затопляне, което подобрява кръвообращението, активизира обмяната на веществата, стимулира растежа на нови клетки и възстановяването на колагена, като по този начин намалява мускулните спазми и активира регенерацията на тъканите, което води до намаляване на бръчките и кожата става еластичен и гладък

Зеленият спектър е подходящ за „смесена” кожа; склонни към дразнене и зачервяване. Ефективно успокоява кожата, облекчава дразненето, зачервяването, подуването. Полезно за розацея.
Зелената светлина се състои от дълга-вълна топло-жълта и къса-вълна студена синя – затова има хармонизираща енергия – регулира се БАЛАНС.
Терапевтичният ефект се свързва с нормализирането на процесите на възбуждане и инхибиране в кожата – хармонизиране.
Зеленият спектър оказва влияние върху дълбочината от 3-5 мм, върху горния и средния слой на кожата – епидермиса и дермата.
Зелената радиация активира работата на кожните клетки, допринася за насищането на кожата с кислород, подобрява кръвообращението, укрепва капилярните съдове, подобрява състоянието на куперозната кожа. Като ефект лимфните съдове (нашия пазач на тъканите) стават по-активни, следователно: успокоява кожата, облекчава раздразнението и зачервяването, премахва токсините, намалява подуването на лицето.
Светлинното лъчение със средна дължина на вълната е идеално за извършване на процедури на челото и около очите.

Син спектър – идеална за мазна кожа, чувствителна, за проблемна кожа, с наличие на възпалителни процеси, комедони и акне във всяка възраст.
Ефекти: успокоява, има бактерицидно действие, облекчава напрежението в мускулите.
Терапевтичната стойност на синия спектър е голяма: използва се при различни възпалителни заболявания, при лечение на екземи, пустулозни лезии на кожата, сърбеж.
Синята светлина, проникваща на дълбочина половин милиметър (0.5mm), нормализира производството на мастни секрети, стеснява порите, възстановява процесите на самопречистване на кожата, помага в борбата с акне, намалява зачервяването, прави кожата сияещо здраве.

И всичко това – в домашни условия :

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *