По-красиви и желани, само за 15 минути!

По-красиви и желани, само за 15 минути!

Всяка жена мечтае да изглежда добре, да е забележима, красива, любима…И всяка жена е изправена пред дилемата –  как да стане по-красива по най-бърз начин. Маските Pro Comfort  на ТианДе  ще ви осигурят  преобразяване за минути.

Това са мулажни маски, т.е.  маски от нетъкан текстил, напоен със специален гел с активни натурални съставки. Използването на тези маски има няколко предимства:

1.Текстилната тъкан на маската покрива цялото лице, създава термичен ефект върху нея, след който порите на кожата се отварят по-бързо и активните съставки се възприемат отклетките на кожата 80-90 % по-ефективно.

2.Повтаряйки контура на лицето, маската равномерно разпределя уникалната композиция на геловата течност върху цялото лице.

3.Разнообразието на маските от серията осигурява максимален ефект за кожата заради богатството от билки и други активни съставки, включени в състава на маските.

4.Максимален ефект на преобразяване може да постигнете, като използвате маските за лице в 10 последователни дни, за което ще ви бъдат необходими само 2-3 пакета.

Слайд1

Слайд2

Слайд3

Слайд4

Слайд5

Слайд7

Слайд8

Слайд9

Слайд10

Слайд11Слайд12

 

Слайд13

Maski Verea

Maski Verea 1

Maski Verea 2

Maski Verea3

Maski Verea4

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *