За компанията

ТианДе е руска козметична компания, основана през 2007 г. чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти на традиционните китайски лечители.

Днес компанията победител присъства в страните от ОНД и с бързи темпове завзема и Европейския съюз, а това се равнява на население от половин милиард и пазар с потенциал от 16 трилиона долара.

Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и качество на продуктите, съвременна бизнес-стратегия, обмислена система за обучение, професионален екип ръководители, стабилно финансиране, съвременен мениджмънт и сплотен екип от  представители на мрежовия макетинг.

Родината на продуктите ТианДе е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Китай се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина проверени от петхилядната история в комбинация с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите ТианДе. При производството им се използват суровини само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай и Тибет, като се провежда щателен подбор и контрол.

Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9000 : 2001 и GMP.

Брандът ТианДе днес включва повече от 700 наименования, които представляват ексклузивни козмецефтични средства. Специалните комплекси за грижа за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижа, антицелулитна програма, профилактични и лечебни програми за грижа за косата, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, колекция декоративна козметика. Ефектът от такива средства е съпоставим с терапевтичния ефект на фармакологичните препарати. Най-голяма популярност има серията биологично активни хранителни добавки. Тя включва капсулирани БАД-ове, продукти за функционално хранене, както и фиточайове собствено производство. В състава на фиточайовете влизат само натурални и екологично чисти компоненти, подарени от уникалната природа на Алтай.

Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти. А съотношението цена – качество прави продуктите ТианДе не само много популярни, прави ги изключително търсени. Те се разпространяват толкова лесно, че имаш чувството, че  се  продават сами. Това е най-добрият залог за успеха на всеки дистрибутор.

Към 2013 година продукцията на ТианДе се дистрибутира в 29 държави. В България фирмата е поната от средата на 2012г. До края на 2016г. марката ще бъде позната във всички европейски държави. Дългосрочната стратегия на Компанията е през 2020г. продуктите на фирмата да бъдат във всяко едно кътче на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *