За жените, удоволствието и малката червена кутийка

За жените, удоволствието и малката червена кутийка

В месеца на любовта, преди месеца на жената, за вас жени, които обичате насладата, която ви даряват мъжеге, и за вас мъже, които обичате да доставяте удоволствие на своите нежни половинки, са тези няколко факти и едно предложение от нас.

Знаете ли че :

  • В света на животните и насекомите, природата е сътворила женската като по-висш екземпляр, с уникална възможност за оцеляване и размножаване на рода.
  • Според законите на джунглата, мъжкият съществува единствено, за да осигури възпроизводството на рода и да брани семейното гнездо, докато женската се грижи за малките. Но природата е достигнала до върховно предпочитане на женския род и има своя краен вариант в лицето на отровния паяк и богомолката. В мига, в който мъжкият излее семето си в женската , тя незабавно го убива и го поглъща като закуска след половия акт.
  • Матриархатът е обществено признание за превъзходството на жената и е особено разпространена форма в източните страни.
  • Китайският йероглиф за „добро“ се състои от символа за „жена“, разположен до този за „дете“. Което означава, че най-висшата добродетел на изток е наследствената връзка между майката и детето.
  • А йероглифа за фамилно име в Китай е състои от символите за жена и раждане.
  • Във всички древни китайски ръководства по сексуални практики, жената е изобразена като пазител на тайнствата на животоподдържащата енергия.
  • Жената принадлежи на Ин-енергията.А природата на Ин е такава, че жената се отваря бавно за ласки и също така бавно се насища…

Ето го и съвременното лесно, приятно, благотворно и любимо решение – „Волупта“:

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *