Билки за красива коса – мода или необходимост ?

Билки за красива коса – мода или необходимост ?

Съвременния начин на живот все повече пречи на нашето здраве и красота. И това отдавна не е тайна. Градът е удобен за живота на всеки човек, за развитието или бизнеса му, но той със своите характеристики, вреди на всичко, което природата ни е дала.  А сред най-потърпевшите от съвременния начин на живот са вечно откритите ни коси ! Косите на хората, живеещи в големите градове, ежедневно са подложени на негативните влияния на околната среда! А заедно с това и на често подсушаване с горещ въздух от сешоара, хлорирана вода, въздух от климатици. Косите ни страдат и заради нередовно хранене с продукти, пълни с консерванти, оцветители, стабилизатори и цяла поредица Е-та, злоупотребата с лекарства и некачествена козметика, стреса…Резултатите от това  са мазни в корените и сухи в краищата, лишени от сила и способност за самовъзстановяване коси, честа загуба на коса.

Има ли решение?

Една шеста от иновативната продукция на компанията tianDe е предназначена за грижа за косата на съвременния човек –защита срещу агресивните фактори на съвременната урбанизирана среда и възстановяване на увредената коса с методи и продукти, доказали своята ефективност през хилядолетията и обогатявани от съвременните технологии! Продуктите за коса на tianDe са създадени по изпитани рецепти на тибетската медицина! А нейните резултати са видими и в живота на съвременния китаец.

За жените на преклонна възраст в Китай е нормално да имат гъсти, блестящи коси. И много рядко някой китайски старец ще има плешивина.

В какво се състои тайната?

Безусловно, този феномен отчасти може да се обясни с генетическа предразположеност, отчасти –със здравословния начин на живот, който се стараят да водят болшинството от китайците. Още повече , огромно влияние върху състоянието на косите на жителите на Китай оказва и начинът по който те се грижат за тях. В противовес на европейците, държащи при избора на козметичните средства преди всичко на маркетинговите «жалони» (популярност  на марката, опаковката, аромата…), китайците преди всичко се опират на многовековните знания за природата на човека и нейното взаимодействие с околната среда, тоест като средства за грижа за косата се предпочитат лечебни треви,минерали и други природни суровини..,

Водещо място в Китай по ефективност на лечебните средства заема тибетската медицина. Тибетските лечители в продължение на повече от две и половина хилядолетия са формирали собствен набор от средства и способи за изцеление, прилагайки много от постиженията на китайската, индийската и арабската фармацевтика и техните лечебни  методики. Въпреки тези заимствания, тибетската медицина е придобила уникален характер, благодарение преди всичко на използването на местните растителни суровини, които са достъпни само в условията на екологическо чистия високопланински район.

Същността е в това, че тибетските лечебни треви растат в условията на суров климат, кислородно гладуване, с резки денонощни температурни амплитуди и при най-силна слънчева активност. Тези фактори даряват тибетските треви с особени лечебни свойства, от които е лишена равнинната флора.

Любопитен е и този факт, че препаратите на тибетската медицина са ориентирани така, че да помогнат преди всичко на организма сам да коригира  съществуващите проблеми,а не към това да «убие някакви вредни микроби», предизвикали проблема.

Тибетските рецепти практически не предизвикват алергии, действат меко и леко се усвояват от организма.

Какви са най-актуалните / предпочитани от клиентите / билкови предложения на грижа за косата на компания tianDe:

Слайд2Слайд4Слайд6 Слайд3 Слайд9Слайд11Слайд13Слайд31Слайд36Слайд16Слайд17Слайд28Слайд20Слайд22Слайд24Слайд26

Всички продукти може да намерите в раздел Магазин – Грижа за косата.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *