МАСАЖЕН ГЕЛ “ОРТОФИТ” 125ml

МАСАЖЕН ГЕЛ “ОРТОФИТ” 125ml

24.00лв.

Силно обезболяващо средство.Премахва възпалението в областта на ставите. Изгражда хрущялна и съединителна тъкан.

  • Описание
  • Отзиви (1)

Описание

Базиран на знанията на традиционната медицина от руската област Алтай, гелът “Ортофит” се явява средство за външно обезболяване и разсейващо подутините и оттоците средство. Премахва възпалението в областта на ставите и гръбначния стълб, увеличава микроциркулацията на кръвта и способства за възстановяването на съединителната и хрущялна тъкан. Препоръчва се за намазване и масажиране в областта на ставите на ръцете, краката и гръбначния стълб. Усилва циркулацията на кръв в повърхностния слой на кожата.

Състав:                                                                                     

Ментово масло – подсилва противовирусната и антибактериална активност , бързо премахва мускулните болки свързани с повишеното и рязко натоварване.

Евкалиптово масло – ефективно се бори с болките в мускулите, премахва възпалението в ставите.

Екстракт от бяла ела – усилва действието на гела, има пречистващи свойства и ускорява възстановяването на хрущялната и съединителна тъкан.

Екстракт от розмарин -природен антибиотик, повишава активността

Начин на приложение: Нанася се с масажни движения, с които се врива гела в проблемните зони на тялото и ставите, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се курс от 3-4 седмици, всеки ден, след две седмици почивка, ако е необходимо, повторете курса. Подходящ е да се прилага заедно традиционните методи на лечение.

Не е лекарствен продукт.

Слайд5

Слайд2Слайд3Слайд4Слайд6Слайд8

Кой срита Артрита? …“Ортофит“-а!

1 отзив за МАСАЖЕН ГЕЛ “ОРТОФИТ” 125ml

  1. 5 от 5

    Здравейте , ползвах Ортофит крем и останах много доволна! Не очаквах , защото съм ползвала много кремове за мазане с обезболяващ ефект- от нито един нямах облекчение.За моя изненада от Ортофит съм много доволба!


Добавяне на отзив