Безплатна доставка при поръчка над 80 лв. в цялата страна!

Специална оферта - направете покупка за 80 лв. и ще получите ВИП карта за отстъпка на всички продукти на tianDe.

Как да пазарувам в tiande-magaizin.net

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви поздравим с „Добре дошли” в нашия красив и удобен за всеки клиент електорнен магазин на продукти за здраве и красота. Продуктите, които ще видите в нашия сайт са на фирмата с едно от най-красивите имена в света „ТианДе” / превод от китайски „небесно съвършенство”/. Върху опаковката на по-голямата част от продуктите ще откриете и знака „ОМ” . Това означава, че продуктите влияят с положителна енергия на нашият организъм. Сричка Ом – символизира творчеството, безкрайния Дух, божественото в света и човека. Маркира победа над хаоса.Поставен върху продуктите на ТианДе, този знак означава хармония, енергия, сила. В произведените по рецепти на древни тибетски лечители продукти, активните вещества/ зелен чай, женшен, джинджифил, мента, змийска мас, хидролизиран колаген, хиаулуронова киселина и мн.други/ са повече от 80 %. Това прави продукцията на компания Тианде бързо действаща и даваща уникални резултати за много кратко време. Всички продукти са произведени по международни стандарти за качество ISO 9000 : 2008 и GMP. Имат и допълнителна сертификация за разпространение на територията на страните от Европейския съюз.

Ако желаете да закупите продукт от нашия електронен магазин ,натиснете бутона „Купи” в долната част на изображението. По този начин може да добавяте повече продукти във вашата потребителска количка. За да завършите пазаруването си, е нужно да попълните всички полета от заявката и да финализирате с бутон „Поръчай”. Ако изпратите заявката си до 15.00 часа във всеки работен ден от седмица, вие ще я имате на следващия ден. При всяка една заявка с вас ще се свърже наш консултант, който ще ви окаже съдействие относно използването на продуктите и очакваните резултати. Вашата заявка ще бъде обработена от сертифициран сервизен център на компания Тианде – България в град –Казанлък и доставена от куриерска фирма.
Форма на плащане –наложен платеж. Цена на доставка 5.90лв.

При заявка над 80 лв- разходите по доставка са за наша сметка.

Ако сте наш VIP клиент и ползвате продуктите с отстъпка, безплатната доставка до всяка точка на страната, е при покупка над 100лв.

Ние извършваме доставки и извън територията на България. За допълнителна информация и уточняване – моля свържете се с нас на посочените телефони.

Приятен престой при нас!

С благодарност, че ни избрахте за ваш партньор!