Безплатна доставка при поръчка над 80 лв. в цялата страна!

Специална оферта - направете покупка за 80 лв. и ще получите ВИП карта за отстъпка на всички продукти на tianDe.

25 причини да изберете ТianDe!

1.Фирмата е изцяло нова за европейският и световният пазар. И в същото време твърде амбициозна. Собствениците си поставят нелеката задача да направят ТianDe една от трите най-големи фирми за директни продажби в света!

2.ТianDe предлага продукти за ежедневна употреба и предназначени за използване от цялото семейство. Което улеснява предлагането им от всеки дистрибутор, защото практически всеки човек може да ги използва в ежедневието си.

3.Всички продукти на Tiande са качествени и безопасни – притежават международен сертификат за качество ISO 9001-2000, световен медицински сертификат за фитопродукти GMP  и допълнителен сертификат за разпространение в страните от Европейския съюз.

4.Лесна и удобна доставка – дистрибуторски центрове на  ТianDe вече има в почти всички европейски държави.

5. Фирмата предлага за Европейските държави и удобен начин за доставка на продукти на нови потребители до адрес, като доставката е за сметка на фирмата, а цената на пакета -100 евро, практически е по-малка от реалната стойност на продуктите.

6.Лесна и бърза регистрация в Tiande . Попълвате елементарна форма за регистрация, без информация за ЕГН или данни от лични документи.

7.Нямате ограничение за минимална поръчка . Без значение за колко пари ще купувате – за 2 или 200 лв, отстъпката ви е в сила!

8.Дори и ако сте регистрирани в Tiande като VIP- клиент, не сте ограничени от изискване за минимална месечна покупка, за да ползвате отстъпката си.

9.Каталогът на ТianDe е годишен, което също ви спестява пари.

10. В продуктите на компанията са вложени рецепти на древни тибетски лечители и са използвани естествени съставки: змийска мас, екстракт от овча плацента, лястовиче гнездо, червен хайвер, копринени протеини, женшен, зелен чай, жожоба, джинджифил, лотос, перлен прах, биозлато, и други.

11.Всички фитосъставки в продуктите на ТianDe растат и се добиват в едни от най-екологичните и ергийни места на планетата – Тибет /в Китай / и Горен Алтай / в Русия.

 

12.Продуктовата политика на фирмата обещава разработването на нови продукти, които да отговарят на четири изисквания : ефективни, екологични, икономични, иновативни.

16599_200709273461993_78111408_n

13.ТianDe предлага изключително продуктово разнообразие – в Русия продуктовата гама надвишава 700 продукта, а в европейските страни се дистрибутират около 500 продукта.

 

14. Въпреки уникалните си съставки, свойства и качество, продуктите на Tiande попадат в ниския до среден ценови клас и на практика са достъпни за всички хора.

15.Заради бързия ефект при използването на продуктите и липсата на аналог на пазара при много от тях, продажбата им е лесна, приятна и доходна. Не е необходимо да изграждате структура, за да заработвате пари. Само разпространявайте продуктите  по каталожните им цени и с отстъпката си, ще заработите добри допълнителни доход.

16. Компания TianDe предлага за по-амбициозните маркетингов план , който е щедър и балансиран финансов модел за за успешна и доходна работа. Допълнително улеснение е, че бонуси се получават по банков път.

17. В TianDe имате възможност да създадете свой екип. Изграждане на структурата в компанията ви носи приходи към вашите и на структурата ви продажби от 5% до 37% .

 

18. Нямате териториално ограничение за създаване на свой бизнес или екип. Компанията предлага уникален бизнес инструмент / комбинация от три продукта, обединени в процедура „Нежно докосване/,с който може да работите дори в държави, чиито език не говорите !

mlm

19.Компания TianDe предлага допълнително улеснение за разпространение на продуктите – франчайз модел, свързан с откриването на дистрибуционни центрове в във всеки един град или държава, в които има потребители.

 

20.TianDe има ефективна система за обучение на всички дистрибутори и бизнес-партньори.  Обучителните модули предлагат  работещи стратегии и техники за всеки етап от работата на дистрибуторите или лидерите на екипи.

21.Всеки регистриран в TianDe получава безплатно и свой он-лайн офис, в който може допълнително да се обучава с професионално подготвени презентации, видеоуроци, лекции и др. В он-лайн офиса се съдържа и цялата информация за развитието и покупките на екипа.

22.Всеки нов партньор на TianDe получава активна подкрепа от своя информационен  спонсор и в първите си стъпки, той не е сам, а винаги със спонсора си, от чиито опит се учи.

23.В TianDe колкото повече работиш, толкова повече получаваш. За най-активните си лидери, фирмата предлага допълнителни мотивационни програми – безплатни екскурзии, автомобилни програми, предметни награди.

24.TianDe има маркетинг стратегия и за тези, които не са свикнали да имат таван на доходите си. Когато обучавате лидери , които достигат до ранг Директор , вие може да получите допълнителен бонус от 1200 лв. до 75 000 лв.

25.В TianDe успехът може да е по-лесен заради началния етап от развитието на компанията в Европа и света.Т.е. всеки, който започне да изгражда своя международна структура сега или в следващите няколко години, е обречен на успех!

1129916_17359814_big

 

 

One Response to 25 причини да изберете ТianDe!

  1. Ivo февруари 10, 2015 at 10:14 am #

    Има още една добра причина, поради която си струва чоойе директно да се човек да избере Тианде и тя е, че може да се контактува директно с фирмата. В официалния сайт на фирмата има място за въпроси и всеки дистрибутор може да зададе въпроса си и до един ден получава отговор.

Вашият коментар