Безплатна доставка при поръчка над 80 лв. в цялата страна!

Специална оферта - направете покупка за 80 лв. и ще получите ВИП карта за отстъпка на всички продукти на tianDe.

МЛМ вече не е мръсна дума

„Ако не си планирал успеха си, значи си планирал неуспеха“ (американска поговорка)

1129916_17359814_bigТежката икономическа криза, започнала през 2008 година промени качествено икономическата ситуация в света. Търсенето на изход, отчаянието и бедността достигнаха големи размери, а силното свиване на малкия и среден бизнес отне надеждите на много хора за истински свободно и достойно съществуване.

Тепърва предстои кардиналната промяна на световната карта на професиите – много ще отпаднат, други ще се развият, ще се появят неочаквани ниши за работа. И сред тях – тепърва ще се уголемява пазарен дял на мрежовите компании.

  • Идеята– маркетинг на много нива или MLM се ражда преди 60 години/1956г/.
  • За тези години MLM създаде 140 хиляди доларови милионери.
  • Годишният стокооборот от този бизнес днес съставлява повече от 120 милиарда долара в САЩ.
  • В целия свят в мрежов бизнес са заети повече от 40 – 50 милиона човека.
  • Ежегодният ръст на стоковия оборот на всички компании е 25-30 %
  • В САЩ и Япония всеки втори клиент е участник в мрежов бизнес.

И тук да отбележим, че мрежовият маркетинг е за хората, решени да променят живота си, хората, които искат да излязат от скафандъра на наемния работник. МЛМ компаниите предлагат опитни лидери, изградено ноу-хау, безкрайна възможност за растеж и шанс да си част от една общност със сходни интереси и цели. Същността на мрежовия маркетинг е парите, които големите компании отделят за реклама по медиите,  за продуктова такса в големите вериги, за няколко нива посредници да преминат в ръцете на високо мотивираните директни консултанти. Новорегистрираните могат да извършват директни продажби и да печелят отстъпка и, едновременно с това, да преминат в бизнес сектора и да изграждат лидерски групи, като вземат процент от обема на всички продажби, реализирани от техните екипи.

В същото време мрежовият маркетинг изисква много малка първоначална инвестиция и малък или никакъв риск. Обикновено тази инвестиция се състои от такса за регистрация към съответната компания и средства за каталози и мостри. При дисциплинирано и отговорно отношение към бизнеса тези пари се възстановяват много бързо. При всеки друг предприемачески проект няма да имате такава гаранция за възвръщаемост и размерът на изискуемия първоначален капитал ще е значителен. Има голям набор от МЛМ компании, между които човек може да избира. Всяка от тях следва свой бизнес план, предлага свои продукти и услуги, разполага с обучени лидери, готови да ви предадат своите знания и умения, защото успешният лидер в МЛМ е този, който може да бъде повторен от своя екип. Това, което се изисква е вашата лична мотивация, желанието да отделите време, да положите усилия, да научите това, което ще Ви помогне да израствате.

Голямо предимство на МЛМ компаниите е, че всеки може да се включи. Няма значение какво образование, възраст, пол или финансов ресурс има стартиращият в мрежовия маркетинг. Ключово е умението да се общува, да се усъвършенстват бизнес познанията и доброто познаване на продуктовата гама. Освен това, всеки нов регистриран и кандидат за такъв, трябва да е наясно, че се изисква търпение и последователност. Обикновено директните продажби започват като допълнителен доход и при успешните лидери се превръщат в основно занимание.

А сега – помислете – как ще се чувствате, ако промените кардинално живота си? Ако в ръцете ви се окаже система, която може да повиши доходите ви два-три пъти? Какво ще направите, ако пред вас се озове точен план за постигане на успехи?

Какво би означавало това за вас?

А за вашето семейство?

Какво бихте направили с тази възможност?

Все повече ще чувате нейното име – Мрежов маркетинг.

One Response to МЛМ вече не е мръсна дума

  1. Нели Бангиева декември 12, 2013 at 7:15 pm #

    Да! МЛМ не е мръсна дума! Преди повече от година аз се срещнах с ТианДе и съответно с МЛМ. И от тогава животът ми се промени на 180 градуса. Мечтите ми започнаха да се сбъдват. Карам нова кола. Наслаждавах се на красотите на Прага . Разхождах се по улиците на Петербург.Докоснах се до колорита на Румъния. Посетих много нови места в България. Запознах се с хиляди нови хора, готови да ме приемат в домовете си само след първото им запознаване с Тианде! В момента доходът ми е по-висок от средния за градът ни, дори за страната ни. И това само за 1 година работа! Скоро една жена, мой партньор вече, ми сподели, че моята история е като приказка. Да , да работиш с ТианДе животът е приказка. С МЛМ знам,че мога да осигуря добро образование на дъщеря си, добър стандарт на семейството си и лична финансова независимост. В страната на Небесното съвършенство въжможностите са неограничени! Не се страхувайте да мечтаете, доверете се на собствените си желания и заповядайте при нас! Ние ще ви покажем пътя!

Вашият коментар